Avoimen AMK:n opintoja ilmaiseksi työttömille ja lomautetuille vuoden loppuun

Avoin amk

Koronavirusepidemian vuoksi useita ihmisiä on joutunut työttömiksi tai lomautetuiksi. Humak haluaa tukea työttömiksi tai lomautetuiksi joutuneiden mahdollisuutta kehittää osaamistaan ja opiskella tänä poikkeuksellisena aikana poistamalla osittain avoimen AMK:n opintomaksut.

Humak tarjoaa mahdollisuuden työttömille ja lomautetuille opiskella Humakin avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ilmaiseksi vuoden 2020 loppuun saakka. Maksuttomuus tulee voimaan 21.4.2020 ja koskee aikavälillä 21.4.–31.12.2020 Humakin avoimen ammattikorkeakoulun verkkokaupassa tehtyjä ilmoittautumisia.

Tarjonnassamme on opintoja jo kesälle

Tarjoamme maksuttomasti yksittäisiä opintojaksoja, useammasta opintojaksosta koostuvia osaamiskokonaisuuksia ja väyläopintoja.

Kesäkuussa alkavilla opintojaksoillamme voit esimerkiksi opiskella oman taloutesi hallintaa, johtamista ja työyhteisötaitoja, ihmisoikeuksia ja monimuotoisuuden kohtaamista, suomen kieltä ja viestintää sekä kulttuurin rahoitusta ja kulttuuripolitiikkaa.

Huomioithan, että maksuttomuus ei koske seikkailukasvatuksen lähiopetusta sisältäviä opintoja tai seikkailukasvatuksen osaamiskokonaisuuksia.

Ilmoittautuminen tapahtuu helposti verkkokaupassamme

Tutustu koko opintotarjontaan ja tee ilmoittautuminen verkkokaupassamme. Asiakkaat, joita maksuttomuus ei koske, pääsevät suorittamaan opintomaksunsa valmitsemistaan opinnoista verkkokaupan kautta.

Syksyllä 2020 alkavan seuraavan lukuvuoden avoimen AMK:n opintotarjonta julkaistaan verkkokaupassa 25.5.2020.

Näin hyödynnät alennuksen

Opintoihin ilmoittaudutaan Humakin avoimen AMK:n verkkokaupassa. Merkitse verkkokaupassa tilitietoihisi alennusperusteeksi työtön, jolloin saat verkkokaupassa ilmoittautuessasi opinnot automaattisesti ilmaiseksi.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja ohjeet, miten toimitat todistuksen työhaun voimassaolosta löydät verkkosivuiltamme.

Kurkistuskurssit ovat kaikille maksuttomia opintoja

Kaikille maksuttomasti tarjoamme mahdollisuuden tutustua tutkintoihimme avoimen AMKin kurkistuskursseillamme. Opintojen laajuus on 2 tai 3 opintopistettä opintojaksosta riippuen.

Lue lisää kurkistuskursseista.