Harppauksia Euroopassa – yhteisöpedagogit sosiaalisen vahvistamisen ytimissä

Lataa PDF

Harppauksia Euroopassa kysyy, mitkä yhteisöpedagogiikan ja lähialojen teemat ovat ajankohtaisia eri puolilla Eurooppaa? Millaisin keinoin nuoria aktivoidaan? Onko osallisuus otettua vai annettua? Millaisia sosiaalisia innovaatioita synnytetään kolmannella sektorilla? Miten minuutin mittainen videoelokuva toimii sosiaalisen vahvistamisen käytäntöjen oppimisen välineenä?

Yhteisöpedagogiikan ja lähialojen korkeakouluttajat ja opiskelijat ovat osallistuneet SocNet98-verkoston tapaamisiin eri puolilla Eurooppaa. Seminaarien, työpajojen ja keskustelujen anti on koottu Humakin uutuuskirjaan Harppauksia Euroopassa. Siinä ajankohtaisia järjestö- ja nuorisotyön sekä sitä sivuavan sosiaalityön teemoja tarkastellaan kansainvälisistä näkökulmista.

Harppauksia Euroopassa on tarkoitettu alan ammattilaisille, opiskelijoille ja kouluttajille, jotka ovat kiinnostuneet näkemään – lähelle ja kauas, käytännönläheisesti ja visionäärisesti, henkilökohtaisen kokemuksen kautta tai teoreetti­semmin tarkasteltuna.

Sari Höylä & Johanna Kuivakangas: Humanistinen ammattikorkeakoulu julkaisuja, 17, Helsinki 2016. ISBN 978-952-456-223-1 (verkkojulkaisu), ISSN 2343–0664 (painettu), ISSN 2343-0672 (verkkojulkaisu)

Kirjan painettu versio saatavana verkkokaupasta

Elokuusta 2016 alkaen kaikista uusista julkaisuistamme on mahdollista tilata myös painettu versio. Löydät kirjan Juvenes Printin verkkokaupasta ja voit tilata sieltä print on demand –version Harppauksia Euroopassa kirjasta. Kirjan hinta on 32 euroa.

Harppauksia Euroopassa on myös ilmaiseksi ladattavissa sähköisenä Humakin verkkosivuilta.

Harppauksia Euroopassa Juveneksen kirjakaupassa

Kirja löytyy osoitteesta:

https://verkkokauppa.juvenes.fi/kategoria/821/humak-humanistinen-ammattikorkeakoulu

Syksyn kuluessa siirrämme verkkokauppaan ostettavaksi myös vanhempia julkaisujamme, joiden ensimmäiset painokset on loppu ja joista saamme kyselyjä