Opiskele työyhteisön kehittäjäkoulutusta avoimessa amk:ssa!

Työyhteisöosaajille on kysyntää. Myös alan osaamisen kehittämiselle on tarve nopeassa työelämämuutoksessa. YP-TYKE – eli työyhteisön kehittäjäkoulutus – on suosituimpia tutkintokoulutuksiamme. Vuosien mittaan myös avoimen amk:n täydennyskoulutus on saavuttanut arvostetun aseman työyhteisöasiantuntijoiden täydennys- ja jatkokoulutuksena. Molemmat koulutukset toteutetaan verkossa, joten niihin osallistuminen on mahdollista asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Humakin avoimen amk:n verkkokauppa avautuu ilmoittautumisille 1.8.2023 kello 12. Kurssit maksavat koosta riippuen joko 75 euroa (5 op) tai 150 euroa (10 op), mutta opiskelijoille tarjoamamme maksukaton ansiosta koko lukuvuoden opinnot maksavat maksimissaan 300 euroa. Tällä voit opiskella 31.7.2024 asti niin monta opintojaksoa kuin ehdit. Verkkokaupassamme on yli 200 kurssia ja opintokokonaisuutta.

Piirroskuva, jossa selin oleva henkilö tuijottaa tienristeystä, jossa punainen kyltti vasemmalle ja vihreä oikealle.
Urapolkuun voi vaikuttaa kehittämällä itseään uran aikana.

Työyhteisön kehittäjäopintoja joko laajempina osaamiskokonaisuuksina tai yksittäisinä kursseina!

Työyhteisön kehittäjäkoulutukseen voi osallistua kolmella eri tavalla:

  • Mikäli suunnittelet tutkintoon johtavaa opiskelua, valitse verkkokaupasta YP-TYKE polkuopinnot. Ne suoritettuasi saat hakukelpoisuuden Humakiin ja voit hakea opiskelijaksemme erillisvalinnassa.
  • Mikäli sinulla on tarve laajentaa osaamistasi tietyllä osa-alueella, suosittelemme osaamiskokonaisuuksia.
  • Jos tarvitse täsmäkoulutusta johonkin tiettyyn asiaan, tarkista löytyisikö yksittäisistä kursseistamme sinulle sopiva koulutus. Yksittäisiä TYKE_kursseja löytyy verkkokaupassamme yli 20! Yksittäiset kurssit liittyvät aina laajempiin osaamiskokonaisuuksiin.

Korkeakouluopintoina opiskelu vaatii opiskelijalta enemmän, mutta ne ovat myöhemmin hyväksiluettavissa, mikäli opiskelija hakee myöhemmin opiskelemaan alaa. Avoimen amk:n opinnot ovat vapaita kaikille iästä, koulutustaustasta tai aikaisemmasta koulutuksesta riippumattomia opintoja. Voit valita tarjonnastamme vapaasti joko AMK- tai YAMK-tutkintoon kuuluvia opintojaksoja.

Syksyllä valittavissa olevat opinnot

Alla yksittäisten opintojaksojen seuraavat ilmoittautumisajat syksyn YP-TYKE -opintohin. Huomaathan, että verkkokaupassamme on myös myöhemmin päättyviä ilmoittautumisajankohtia.

Varaa paikkasi ajoissa, sillä opiskelupaikkoja on rajoitettu määrä! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

*Monesta kurssista toteutuksia sekä syys-, kevät- että kesälukukaudella. Linkki johtaa toteutukseen, joka järjestetään ensimmäisenä.

Polkuopinnot AMK tai YAMK-tutkintoon on vaihtoehtoinen tapa päästä tutkinto-opiskelijaksi

Yhteisöpedagogitutkinnon (AMK ja YAMK) tarjoava Työyhteisön kehittäjäkoulutus on Humakin vetovoimaisimpia tutkintoon johtavia koulutuksia. Tämä tarkoittaa, että yhtä opiskelupaikkaa tavoittelee useampi hakija. Ammattikorkeakoulut ovat kehittäneet perinteisen todistus- ja valintakoevalinnan rinnalle vaihtoehtoisen tavan hakeutua tutkintoon johtavaan koulutukseen: polkuopinnot.

Kun opiskelija on opiskellut polkuopinnoissa vaadittavan määrän opintoja, on hänellä mahdollista hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa tavallisen valintakoeprosessin ulkopuolella. YP-TYKE -koulutukseen on erillishaku kahdesti vuodessa: toukokuussa ja marraskuussa. Huomaathan kuitenkin, että erillishaussa polkuopintojen perusteella tutkinto-opiskelijaksi otettavien määrä on rajoitettu, joten opintojen suorittaminen ei takaa paikkaa tutkinto-opiskelijana.

Työyhteisön kehittäjäkoulutus tarjoaa seuraavat polkuopinnot lukuvuonna 2022-23:

  • Yhteisöpedagogi (AMK) -polkuopinnot (60 op). Ilmoittautumisaika 5.6.2023 – 1.3.2024
  • Yhteisöpedagogi (YAMK) -polkuopinnot (20 op). Syjsyn polkuopintojen ilmoittautumisaika  1.8.2022-20.8.2022. Opinnoissa on 10 opiskelupaikkaa ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kevään polkuopintoihin ilmoittautuminen tästä linkistä. Huomaathan, että YAMK-polkuopintoihin ei edellytetä tutkinnon jälkeistä kahden vuoden työkokemusta, mutta tutkinto-opiskelijaksi voidaan valita vasta, kun työkokemusta on kertynyt vaadittu määrä.

Kysy työnantajaltasi mahdollisuutta kehittää omaa työpaikkaasi osana opintotehtäviäsi

Moni työnantaja kustantaa työntekijöidensä täydennyskoulutuksia. Kysy työpaikkasi henkilöstöhallinnolta mahdollisuutta opiskella Humakin avoimessa osin työaikaasi.

Monet oppimistehtävät ovat sellaisia, jotka voivat hyödyntää suoraan työpaikkasi erilaisia henkilöstön tai työyhteisön kehittämisprojekteja sekä antava päivityksiä työlainsäädännöstä ja työsuhdeasioista.

Mikäli maksat opinnot itse, muista verovähennysmahdollisuus. Lisätietoja verohallinnon sivuilla.

 

2023-07-31 14:38:41