Humakin erillishaku 1.-15.11.2023 – tutkinto-opiskelijaksi aiempien korkeakouluopintojesi perusteella

Kiikarit, joiden sisällä on silmät.

Erillishaku Humakiin on käynnissä ajalla 1.-15.11.2023 (kello 15.00). Aloituspaikkoja on Humakissa avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnot suorittaneille ja siirto-opiskelijaksi hakeville. Erillishaku toteutetaan opintopolku.fi -portaalissa. Lisäksi opinto-oikeutta kesken jääneen tutkinnon loppuun suorittamiseen voi hakea hForm-lomakkeella jatkuvassa haussa ajalla 1.1. – 15.5. ja 1.8. – 15.11.

Avoimen AMK:n polku- ja väyläopiskelija – voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän erillishaussa

Jos polkuopintosi ovat lähes valmiit tai olet aiemmin suorittanut Humakin avoimessa AMK:ssa polkuopinnot, voit hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. Paikkoja löytyy AMK- ja YAMK- hakukohteisiin. Voit hakea joko verkkototeutuksiin tai kampuksilla järjestettäviin toteutuksiin eri kaupunkeihin.

Yhteisöpedagogikoulutuksen (AMK ja Ylempi AMK) polkuopinnot tulee olla suoritettuna erillishaun hakuaikana eli syksyn haussa 15.11. mennessä. Kulttuurituotannon (AMK ja ylempi AMK) ja tulkkauksen (AMK) koulutuksen polkuopinnot tulee olla suoritettuna syksyn haussa 31.12. mennessä.

Löydät avoimen väylän erillishaun hakukohteemme ja valintaperusteet sekä hakukelpoisuusvaatimukset erillishaun verkkosivulta.

Kuvassa graafinen banneri, jossa piirroshahmo kiikaroimassa ja kolme erilailla väritettyä puhekuplaa.
Erillishaun hakukohteet löydät Humakin verkkosivulta tai klikkaamalla yllä olevaa banneria. Varsinainen hakeminen tapahtuu opintopolku.fi -sivuilla.

Siirtohaku toisesta suomalaisesta korkeakoulusta Humakiin

Siirto edellyttää, että hakijalla on voimassa oleva opiskeluoikeus ja tutkinnon suorittaminen määräajassa on mahdollista. Hakijalla tulee olla riittävästi uuteen tutkintoon hyväksiluettavia opintoja. AMK-tutkintoa suorittavilla tulee olla opintosuorituksia vähintään 30 op / päättyvä lukukausi ja YAMK-tutkintoa suorittavilla vähintään 15 op / päättyvä lukukausi.

Siirto Humakiin voidaan myöntää ensimmäisen läsnäololukukauden jälkeen siten, että siirto tulee voimaan seuraavan lukukauden alusta.

Siirtohaun hakukohteet erillishaun verkkosivulta ja lisätietoja hakukohteista Opintopolku.fi -portaalista

Lue lisää siirtohaun hakukelpoisuusvaatimuksista ja valintaperusteista.

Onko tutkintosi jäänyt kesken? Opiskelupaikkoja AMK tai ylempi AMK -tutkintoihin tutkinnon loppuunsaattajille

Jos sinulla on jäänyt kesken Humakin AMK tai ylempi AMK -tutkinto, voit hakea erillishaussa tutkinnon loppuunsaattajaksi. Voit hakea suorittamaan tutkintoa loppuun, jos AMK-tutkinnostasi puuttuu korkeintaan 60 opintopistettä. Ylempi AMK -tutkinnosta saa puuttua korkeintaan puolet sen laajuudesta.

Jos haluat hakea tutkinnon loppuunsaattajaksi, olethan yhteydessä Humakin hakijapalveluihin ennakkoon hakukelpoisuuden selvittämiseksi. Lue lisää erillishaun verkkosivulta.

Uudelleen myönnettävää opiskeluoikeutta tutkinnon loppuunsaattamiseksi haetaan hForm-lomakkeella, joka on auki ajalla 1.1. – 15.5. ja 1.8. – 15.11.

Lue lisää tai ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin

Erillishaussa haettavat koulutukset alkavat tammikuussa 2024.

Lisätietoja hakemisesta löydät Humakin nettisivuilta.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemisesta tai hakukohteista, ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin: hakijapalvelut@humak.fi tai +358 29 451 9300 (ma-to klo 13-15).

Teksti: hakijapalvelut, toim. viestintä.

2023-10-11 12:00:38