Erillishaku käynnistyy 1.5. – hae Humakiin erillishaussa viimeistään 15.5. klo 15

Kiikarit, joiden sisällä on silmät.

Avoimen AMK:n polku- ja väyläopiskelija – hae tutkinto-opiskelijaksi

Jos polkuopintosi ovat lähes valmiit tai olet aiemmin suorittanut Humakin avoimessa AMK:ssa polkuopinnot, voit hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. Paikkoja löytyy AMK- ja YAMK- hakukohteisiin. Voit hakea joko verkko- tai päivätoteutuksiin eri kaupunkeihin.

Avoimen väylän erillishaun hakukelpoisuuden antavien Humakin avoimen AMK:n opintojen tulee olla suoritettuna 31.7.2022 mennessä.

Valinta hakijoiden kesken tapahtuu opintomenestyksen perusteella.

Löydät avoimen väylän erillishaun hakukohteemme Opintopolusta.

Onko tutkintosi jäänyt kesken? Opiskelupaikkoja AMK tai ylempi AMK -tutkintoihin tutkinnon loppuunsaattajille

Jos sinulla on jäänyt Humakin koulutusaloilla kesken AMK tai ylempi AMK -tutkinto, voit hakea erillishaussa tutkinnon loppuunsaattajaksi. Voit hakea suorittamaan tutkintoa loppuun, jos AMK-tutkinnostasi puuttuu korkeintaan vuoden opintoja vastaava määrä, eli 60 opintopistettä. Ylempi AMK -tutkinnosta saa puuttua korkeintaan puolet sen laajuudesta.

Jos haluat hakea tutkinnon loppuunsaattajaksi, olethan yhteydessä Humakin hakijapalveluihin ennakkoon hakukelpoisuuden selvittämiseksi.

Siirtohaku toisesta suomalaisesta korkeakoulusta Humakiin tai Humakin sisällä niin, että suoritettava tutkintonimike vaihtuu

Siirto edellyttää, että hakijalla on voimassa oleva opiskeluoikeus ja tutkinnon suorittaminen määräajassa on mahdollista. Hakijalla tulee olla riittävästi uuteen tutkintoon hyväksiluettavia opintoja (60 op/lukuvuosi).

Siirtohaussa voi hakea aikaisintaan ensimmäisen lukukauden jälkeen, jolloin opinnot siirtohaun hakukohteen tutkinto-opiskelijana voivat alkaa aikaisintaan ensimmäisen lukuvuoden jälkeen. Löydät siirtohaun hakukohteemme Opintopolusta.

Lue lisää tai ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin

Erillishaussa haettavat koulutukset alkavat syyskuussa 2022.

Lisätietoja hakemisesta löydät Humakin nettisivuilta.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemisesta tai hakukohteista, ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin: hakijapalvelut@humak.fi tai +358 29 451 9300 (ma-pe 9-11 & 13-15)