Testaa tietämyksesi hyvinvointialueista – osallistu visaan

Ruutukaappaus visakysymyksestä. Kysymys on mikä on ollut sote-uudistuksen tavoite? vastausvaihtoehdot ovat turvata yhdenvertaiset ja laadukkaat palvelut, vähentää terveys- ja hyvinvointieroja, parantaa palveluiden saavutettavuutta tai hillitä kustannusten kasvua.
Visaan voit osallistua osoitteessa visa.humak.fi

Testaa, kuinka hyvin olet kartalla uudesta hyvinvointialuemallistamme

Uudet hyvinvointialueet ovat tulleet jäädäkseen ja opettelemme nyt elämään niiden kanssa. Pienen totuttelu- ja siirtymäajan jälkeen voimme ehkä pian olla jopa ylpeitä oman hyvinvointialueemme toiminnasta. Tätä odotellessa rakensimme Moniosaajat-hankkeessa pienen visailun hyvinvointialueista. Visassa kysymme, kuinka hyvin olet perillä uusista hyvinvointialueistamme, niiden tarkoituksesta ja toimintamalleista? Entä mikä on esimerkiksi sote-järjestöjen rooli uusilla hyvinvointialueilla? 

Testaa visaa yksin tai yhdessä toisten kanssa

Visa on avoin kaikille. Voit tehdä sen itse tai kisata työkavereittesi kanssa. Mikäli olet opettaja, voit tehdä sen yhdessä opiskelijoittesi kanssa. Testi sopii aika moneenkin opintojaksoon tai oppituntiin ja toimii hyvänä keskustelun herättäjänä, koska – ainakin oman kokemuksemme mukaan – opiskelijat ovat yhtä pihalla kuin ne kuuluisat lumiukot näistä uusista hyvinvointialueistamme. 

Tervetuloa testaamaan. Linkki visailuun löytyy verkkosivuiltamme. Sivuilta löydät paljon muutakin kiinnostavaa tietoa ja pohdintaa sote-järjestöjen roolista hyvinvointialueilla. 

Sanoita oma hyvinvointialuelaulusi maakuntalaulujen säveliin – kilpailu jatkuu vuoden 2023 lopuun saakka

Moniosaajat-hankkeessa on menossa myös sanoituskilpailu. Nyt on aika luoda vanhojen maakuntalaulujen tilalle uudet hyvinvointialuelaulut. Sanoituskilpailumme jatkuu joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää sanoituskilpailusta verkkosivuiltamme.

Lisätietoja

Antti Pelttari, lehtori, Humak (etunimi.sukunimi@humak.fi)

Moniosaajat hankelogo sekä kumppaneiden ja EU:n logot.

2023-12-12 15:52:17