Vapaaehtoistoiminnan johtamisen opintokokonaisuus alkaa avoimessa AMKissa marraskuussa – ilmoittaudu viimeistään 3.11.

Suosittu Vapaaehtoistoiminnan johtamisen opintokokonaisuus alkaa taas marraskuussa. Vielä ehdit mukaan tähän avoimen ammattikorkeakoulun koulutukseen. Ilmoittaudu viimeistään 3.11.2023.

Vapaaehtoistyön johtamisen osaamiskokonaisuus koostuu kolmesta 5 op:n opintojaksosta: Vapaaehtoistoiminnan arvot ja merkitykset (marraskuu-joulukuu 2023), Vapaaehtoiskoordinaattorin työkalupakki (tammikuu-maaliskuu 2024) sekä Muutoksen hallinta vapaaehtoisorganisaatiossa ja toiminnan kehittäminen (huhtikuu-toukokuu 2024).

Täsmäkoulutusta vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneelle

Voit opiskella kaikki kolme jaksoa tai valita sinua kiinnostavimmat. Opinnot antavat valmiudet suunnitella, johtaa ja kehittää vapaaehtoistoimintaa erilaisissa organisaatioissa ja eri toimialoilla: kulttuuritapahtumissa, liikuntaorganisaatioissa sekä sosiaali- ja terveysalan järjestöissä tai vaikkapa kuntasektorilla tai seurakunnassa. Koulutus on suunnattu erityisesti vapaaehtoistoiminnankehittäjille, koordinaattoreille, ohjaajille ja tuottajille, mutta se sopii kaikille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille tai sen parissa työskenteleville.

Kukin opintojakso sisältää kolme verkossa toteutettavaa lähipäivää, jolloin kuullaan asiantuntijaluentoja ja tehdään ryhmätehtäviä. Päivien välillä työskennellään itsenäisesti omaa yhdistystä/vapaaehtoistoiminnan kenttää kehittäen.  Opintojaksojen parasta antia on vuosien varrella ollut kollegojen kohtaaminen ja vertaiskeskustelut, joille on jokaisella jaksolla varattu aikaa.

Ilmoittaudu opintoihin 3.11. mennessä

Opintokokonaisuus on osa Humakin avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaa. Yksi opintojakso maksaa 75 €/5 op ja koko kokonaisuus 225€.  Lue lisää Humakin verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan jo tänään! Ilmoittaudu ja maksa opinnot verkkokaupassamme viimeistään 3.11.2023.

Vapaaehtoistoiminnan johtaminen -verkkokaupassa

Kuvituskuvassa sininen paidan etumus, jossa lukee volunteer. Etualalla vihreä kasvi.
Kuva: pexels-mikhail-nilov.
2023-10-20 12:15:57