Avoin AMK tarjoaa kymmeniä kursseja kesäajalle – ilmoittaudu 22.5. mennessä

Puhekupla, jonka sisällä on erilaisia kuvioita.

Kesälläkin pääsee kehittämään osaamistaan tai opiskella ihan omaksi ilokseen. Verkko-opinnot mahdollistavat opiskelun siellä missä olet. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan Humakin opintoihin ja pääset ilmoittautumaan kurssille sekä suorittamaan opintomaksun. Ilmoittaudu kesäopintoihin viimeistään 22.5.2023.

Kesälukukaudelle on tarjolla kymmeniä itsenäisesti ja omaan tahtiin suoritettavia verkko-opintojaksoja – opintoja on valittavissa myös eri kielillä. Humakin avoimen ammattikorkeakoulun runsas opetustarjonta mahdollistaa osaamisen kartuttamisen vuodenajasta riippumatta.

Tutustu verkkokaupastamme lisätietoja Humakin avoimen AMK:n ilmoittautumisohjeisiin, alennuksiin ja peruutusehtoihin.

Ilmoittautumiseen saa tarvittaessa apua avoinamk(at)humak.fi. Opintojen sisältöihin ja suorittamiseen saa apua opinnoista vastaavalta lehtoriltamme, jonka lisätiedot löytyvät kurssikuvausten yhteydestä.

Opetustarjontaa kesälle on tarjolla kaikista tutkinnoistamme

Kesäopinnot toteutetaan pääsääntöisesti ajalla 1.6.-31.7.2023. Kesän koulutukset ovat myynnissä Avoimen AMK:n verkkokaupassamme. Opintojaksot ovat viiden (5) opintopisteen laajuisia, ellei toisin ole ilmoitettu.

Työyhteisön kehittäjä, Yhteisöpedagogi (AMK)

Kulttuurituotanto, Kulttuurituottaja (AMK)

Järjestö- ja nuorisotyö, Yhteisöpedagogi (AMK)

Seikkailukasvatus, Yhteisöpedagogi (AMK)

Viitottujen kielten tulkkaus, Tulkki (AMK)

Kommunikaatioasiantuntijuus, Tulkki (AMK)

Kieliopinnot

Lisää kiinnostavia ja hyödyllisiä opintoja

Kurkista tutkintoihin ja opiskeluun maksuttomilla opinnoilla

Tutustu Humakin tutkintoihin ja verkko-opiskeluun sekä suorita muutaman opintopisteen kurssi ilmaisella kurkistuskurssilla. Opintoja on tarjolla kaikista tutkinnoistamme. Kurkistuskursseja voi suorittaa pitkin vuotta ja omaan tahtiin. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassa.

Seuraavan lukuvuoden tarjonta avataan selailtavaksi kesäkuun alkupuolella

Lukuvuoden 2023-2024 tarjonta avataan tutustuttavaksi verkkokauppaamme kesäkuussa ja niihin pääsee ilmoittautumaan 1.8.2023 kello 12.00 alkaen.

Teksti: Miisa Vierikko ja Marika Stam.

Avoin AMK: Kurkistuskurssit, osaamiskokonaisuudett, kieliopinnot, polkuopinnot, ylempi amk ja AMK.

2023-05-09 15:50:22