Haluatko vaikuttaa ja verkostoitua järjestömaailmassa? Liity mukaan syksyn 2023 järjestötyön opintoihin avoimessa amk:ssa!

Humak tarjoaa syksyllä 2023 upean tilaisuuden sukeltaa järjestöviestinnän, vaikuttamistyön, verkostojen ja yhteiskehittämisen kiinnostaviin teemoihin. Näissä opintojaksoissa käsitellään ajankohtaisia aiheita kehittävällä ja tulevaisuuteen katsovalla otteella. Oletko valmis hyödyntämään näitä tärkeitä taitoja omassa toiminnassasi?

Light Bulb Ideas Creative Diagram Concept - konseptikuva yhteiskehittämisestä.
Kuva: iStock

 

Miksi sinun kannattaa liittyä mukaan?

Opinnot soveltuvat täydellisesti järjestömaailmasta kiinnostuneille sekä järjestöjen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vapaaehtoisille. Ne tarjoavat myös loistavan mahdollisuuden täydentää yhteisöpedagogi (AMK) -tutkintoasi, sillä opinnot ovat osa uuden opetussuunnitelman erityisesti järjestötyöhön suuntaavina opintoina.

Ilmoittaudu nopeasti, sillä ilmoittautumisaika päättyy jo elokuussa! Opintoihin voi ilmoittautua 1.8.2023 alkaen.

Mitä opintoja tarjolla?

Opiskelijoille tarjotaan kaksi toisiaan täydentävää opintojaksoa:

  1. Viestintä ja vaikuttamistyö järjestöissä (5 op): Tässä opintojaksossa pureudutaan viestinnän moninaisuuteen ja erityspiirteisiin järjestöissä. Tutkimme dialogisen sidosryhmäviestinnän, järjestöjen yhteiskunnallisesti merkittävän vaikuttamistoiminnan sekä digitaalisuuden, monipaikkaisuuden ja lähikohtaamisen roolia järjestötyössä.Tämä opintojakso järjestetään syys-marraskuussa, joten varaa ajankohdat jo kalenteriisi. Webinaarien ajankohdat ovat 11.9.2023, 25.9.2023 ja 25.10.2023.
  2. Verkostotyö ja yhteiskehittäminen järjestöissä (5 op): Tämä opintojakso keskittyy verkostotyön ja kumppanuuksien merkitykseen, tiloihin ja toimintatapoihin. Opimme myös yhteiskehittämisen ja kehittämisprosessien fasilitointia. Kaikki opittu on hyödyllistä käytännön kehittämistyössä ja antaa sinulle uusia näkökulmia.Tämä opintojakso järjestetään lokakuun lopusta joulukuun puoliväliin, joten varmista, että sinulla on aikaa osallistua lähiopetukseen verkossa. Webinaarien ajankohdat ovat 30.10.2023, 6.11.2023 ja 7.12.2023.

Miten opinnot toteutetaan?

Opinnot järjestetään kokonaan verkossa, joten voit osallistua missä tahansa oletkin. Opintojaksot alkavat mielenkiintoisilla ennakkotehtävillä, ja opiskelu sisältää sekä itsenäistä että pari- ja pienryhmätyöskentelyä. Huippuasiantuntijat ja innostava ryhmä opiskelijoita tekevät oppimisesta antoisaa ja antavat sinulle mahdollisuuden luoda arvokkaita verkostoja.

Ihmisiä säkkituoleilla yhdistäen kädet toistensa kanssa.
Kuva: iStock

Varaa paikkasi nyt!

Oletko valmis astumaan askeleen kohti vaikuttavampia ja verkostoituneempia järjestöjä? Ilmoittaudu mukaan syksyn 2023 opintoihin Humakin avoimessa ammattikorkeakoulussa!

Tarjonta avataan verkkokaupassamme kesäkuussa 2023, ja ilmoittautumisaika alkaa elokuun alussa. Älä missaa tilaisuuttasi kehittää itseäsi ja vaikuttaa yhteisössäsi!

Hinnat ja lisätiedot

Osaamiskokonaisuuden hinta on uskomattoman edullinen – vain 150 euroa! Voit myös valita yksittäisen viiden opintopisteen opintojakson hintaan 75 euroa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät helposti Humakin avoimen amk:n verkkokaupasta. Muistathan, että ammatillinen itsensäkehittäminen on verovähennyskelpoinen meno.

Hae opintoihin nyt ja liity innostuneeseen joukkoomme! Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä lehtori Erja Anttoseen sähköpostitse osoitteessa etunimi.sukunimi (at) humak.fi. Olemme täällä auttamassa ja tukemassa sinua matkallasi kohti onnistunutta järjestötyön ammatillisuutta!


Ajankohtaista juuri nyt Humakin järjestötyön osaamiskärjessä

Järjestötyö on yksi Humakin osaamiskärjistä. Tuemme toimijoiden jatkuvaa oppimista ja toteutamme TKI-hankkeita, myös kehittäjäkumppanina. Olemme kiinnostuneita tuottamaan myös järjestölähtöisenä palveluliiketoimintana koulutusta, tutkimusta tai kehittämistyön fasilitointia.

Ole yhteydessä: yliopettaja Tarja Nyman, tarja.nyman(at)humak.fi

2023-07-27 10:08:54