Humakin auditointi onnistuneesti ohi – humakilaisia kuultiin laajasti

Kansallisen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) on saattanut Humakin auditoinnin onnistuneesti päätökseen. Kahden päivän aikana auditointiryhmä kuuli haastatteluiden, työpajojen ja demojen kautta kaiken kaikkiaan 143 henkilöä, joista henkilöstöä oli 58 %, opiskelijoita 25 %, Humakin osakeyhtiön hallituksen jäseniä ja sidosryhmiä 10 % ja opiskelijakunta HUMAKOlaisia 6 %.

Auditointiryhmä sai siis varsin kattavan kuvan Humakin toiminnasta opiskelijoiden, henkilöstön, sidosryhmien, hallituksen ja johdon välityksellä. Karvi antoi opiskelijoille erityiskiitokset aktiivisesta ja omistautuneesta osallistumisesta työpajoihin – arviointiasiantuntija Niina Nurkan mukaan tilanne, jossa kaikki 36 auditointiin ilmoittautunutta opiskelijaa osallistuivat työpajaan, oli historiallinen!

Kuusi ihmistä istuu pitkän pöydän ääressä ja hymyilee kuvaajalle. Taka-alalla on Humanistisen ammattikorkeakoulun banderolli.
Kuvassa auditointiryhmä (vasemmalta oikealle): arviointiasiantuntija Niina Nurkka (Karvi), koulutusjohtaja Esa Viklund (Savonia-ammattikorkeakoulu), jatkuvan oppimisen johtaja Heidi Rontu (Metropolia Ammattikorkeakoulu), opiskelija Leevi Viljanen (Lapin ammattikorkeakoulu), henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen (Turun kaupunki) sekä arviointiasiantuntija Kirsi Mustonen (Karvi)

Seuraavaksi osana auditointiprosessia auditointiryhmä analysoi kerättyä aineistoa ja laatii Humakille raportin, joka tullaan julkaisemaan Karvin digitaalisella auditointialustalla. Auditoinnin tulos selviää Karvin arviointineuvoston kokouksessa 4.10.2024.

Humak kiittää kaikkia auditointiin osallistuneita – opiskelijoita, henkilöstöä, sidosryhmiä ja hallitusta. Auditointi on keskeinen osa Humakin laadunvarmistusta ja kehittämistä ja jokaisen osallistujan merkitys prosessissa on korvaamaton.

2024-04-26 14:06:42