Avoimen AMKin tarjontaan pääsee tutustumaan – osaan myös jo ilmoittautumaan

Valkoinen pilkullinen lintu lentää vasemmalle.

Humakin avoimen ammattikorkeakoulun opetustarjonta 1.8.2023 alkavalle lukuvuodelle on selailtavissa verkkokaupassamme. Yhteisöpedagogi (AMK) polkuopinnot, 60 opintopistettä on jo myynnissä ja muut opinnot tulevat verkkokaupassa myyntiin 1.8.2023 kello 12.00. 

Humakin avoimen ammattikorkeakoulun opetustarjonta on tutustuttavissa verkkokaupassamme 5.6.2023 alkavalla viikolla. Valtaosaan opinnoista pääsee ilmoittautumaan 1.8. lukien. Opinnot alkavat aikaisintaan elokuusta lähtien, ja monia opintoja voi suorittaa pitkin lukuvuotta omassakin tahdissa aina heinäkuun loppuun 2024 asti.

Maksuihin, alennuksiin sekä ilmoittautumiseen pääset tutustumaan verkkokaupan ilmoittautumisohjeissa.

Yhteisöpedagogi (AMK) polkuopintoihin pääsee ilmoittautumaan

Polkuopinnot ovat erityisesti kohdistettu tutkinto-opintoihin tähtääville opiskelijoille. Opintoihin on määritelty opetussisältö, joiden suorittamisen jälkeen voi hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa. Polkuopintoja on tarjolla kaikkiin Humakin AMK-tutkintoihin sekä Kulttuurituotannon ja Yhteisöpedagogin (ylempi AMK) -tutkintoihin. Polkuopintojen (60 op) hinta on yhden lukuvuoden osalta 300 euroa.

Myynnissä ovat jo Yhteisöpedagogi (AMK) polkuopinnot 60 op (Verkko-opinnot) ja Yhteisöpedagogi (AMK) polkuopinnot nuorisotyöntekijälle 60 op.

Ilmoittaudu mukaan Volume! – Voimaa yksinyrittäjille kansainvälisyysvalmiuksista-ohjelmaan!

Luovan alan yrittäjä, pärjäätkö kansainvälistyvässä toimintaympäristössä? Vaikka suuntasi ei olisikaan kansainvälisille markkinoille, on globaali toimintaympäristö läsnä arjessasi – ja asiakkaittesi arjessa – joka päivä. Vahvistamalla omaa osaamistasi rakennat yrityksesi parasta kilpailukykyä myös muuttuvassa maailmassa.

Ilmoittaudu Volumeen – verkkokoulutukset ja -neuvonnat yrittäjille maksutta. Ohjelmasta on kaksi toteutusta, suomenkielinen sekä englanninkielinen toteutus. Molemmat löydät verkkokaupastamme.

Kirjoitustulkkaus 30 op -osaamiskokonaisuuus tarjolla nopeasti tietokoneella kirjoittaville

Täydennä osaamistasi kirjoitustulkin pätevyydellä! Kirjoitustulkkaus (30 op) -osaamiskokonaisuuden suoritettuaan opiskelija voi toimia kirjoitustulkkina erilaisille asiakasryhmille. Tämä osaamiskokonaisuus on suunnattu kenelle tahansa nopeasti tietokoneella kirjoittavalle. Opinnot suoritetaan verkossa omaan tahtiin. Opiskeluaikaa on 1,5 vuotta opintojen aloittamisesta. Opintojen hinta on 300 euroa.

Kurkistuskursseilla pääsee maksutta tutustumaan tutkintoihin

Millaista on ammattikorkeakouluopiskelu ja kuinka suoritetaan verkko-opintoja? Mitä sisältävät Humakin tutkinnot ja millaisiin ammatteihin tutkinnoista voi valmistua. Tutustu koulutuksiin ja opintoihin maksuttomilla kurkistuskursseilla. Verkkokurssit ovat muutaman opintopisteen laajuisia ja niitä pääsee suorittamaan 1.9.2023 lähtien. Opiskeluaikaa on 31.7.2024 asti.

Kurkistuskurssi hyväksiluetaan osaksi AMK-opintoja, mikäli aloitat myöhemmin Humakissa tutkinto-opiskelijana. Tutustu kurkistuskursseihin verkkokaupassamme.

Webinaari-info avoimen AMKin opinnoista ja ilmoittautumisesta 31.7. kello 14

Tervetuloa maksuttomaan verkkoinfoon kuulemaan avoimeen ammattikorkeakouluumme ilmoittautumisesta ja opinnoista. Info pidetään maanantaina 31.7.2023 kello 14.00 alkaen. Tilaisuudessa kerrotaan aluksi yleisiä ohjeita (osio nauhoitetaan) ja sitten osallistujat pääsevät esittämään kysymyksiä sekä chattailemaan infon vetäjien kanssa (kyselyosiota ei nauhoiteta). Meeting ID: 619 8944 3875, Passcode: 511746.

Linkki Zoomiin

Teksti: Marika Stam ja Miisa Vierikko.

Keltapohjainen avoin AMK yleisbanneri, jossa verkkokaupan osoite, graafinen lintu puhekuplalla.

2023-07-03 08:00:06