Ota varaslähtö kevään 2024 yhteishakuun ─ ilmoittaudu AMK-tutkintojen kurkistuskursseille

Piirretty hahmo joka keinuu keinussa, joka on kiinnitetty pilveen

Tarvitsetko vielä lisätietoa kevään 2024 yhteishaun koulutusvalintasi tueksi? Humakin avoin AMK tarjoaa maksuttomia kurkistuskursseja (2-3 op) kulttuurituottajan, tulkin tai yhteisöpedagogin AMK-tutkinnosta kiinnostuneille.

Kaikista tutkinnoistamme tarjolla olevat kurkistuskurssit ovat verkkokursseja, jotka suoritetaan itsenäisesti omassa tahdissa. Ilmoittaudu kurkistuskursseille 24.5.2024 mennessä verkkokaupassamme.

Mikä on kurkistuskurssi?

Avoimen AMK:n kurkistuskurssit tarjoavat mahdollisuuden tutustua AMK-tutkintojen opintoihin ja opintojen suorittamisessa tarvittaviin opiskeluvalmiuksiin. Kurkistuskurssit ovat verkkokursseja, jotka suoritetaan itsenäisesti omassa tahdissa. Hyväksytysti suoritettu kurkistuskurssi hyväksiluetaan myöhemmin Humakin tutkinto-opintoihin.

Ammattina kulttuurituottaja (3 op) -kurkistuskurssilla tutustutaan mm. tuottajan ammattikuvaan, tuotantojen talouteen ja johtamiseen sekä monialaisten tuotantojen suunnitteluun, toteutukseen ja johtamiseen.

Tulkkauspalvelu (2 op) -kurkistuskurssilla tarkastellaan erityisesti vammaisuuden perusteella saatavan tulkkauspalvelun teemoja, kuten tulkkauspalvelun lainsäädäntöä, yhteistyötä tulkin kanssa sekä tulkin tehtäviä ja toimintaa.

Tutustuminen järjestötyöhön (2 op) -kurkistuskurssilla tutustutaan järjestötyön erilaisiin työkenttiin ja -tehtäviin. Kurssilla perehdytään järjestötyöhön mm. järjestötyön työnantajan ja vapaaehtoistyön toimintaympäristön näkökulmista.

Tutustuminen nuorisotyöhön (2 op) -kurkistuskurssilla tutustutaan nuorisotyöhön kolmen teeman / osion kautta: Nuorena Suomessa, Mitä on nuorisotyö ja Nuorisotyön osaaminen. Nuorena Suomessa -teema tutustuttaa nuorisotyöhön nuorten kohtaamisen näkökulmasta. Mitä on nuorisotyö -osiossa tutustutaan mm. nuorisotyön tietoperustaan sekä nuorisotyön tarkoitukseen ja merkitykseen. Nuorisotyön osaamisen osiossa perehdytään nuorisotyössä edellytettävään osaamiseen sekä omien tämänhetkisten valmiuksien, taitojen ja osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen.

Johdatus työyhteisöjen kehittämiseen (2 op) -kurkistuskurssi johdattaa työyhteisöjen kehittämiseen keskittyvään yhteisöpedagogikoulutukseen. Kurssin tavoitteena on hahmottaa työyhteisöjen kehittämisen erilaisia työkenttiä ja -tehtäviä sekä perehtyä työyhteisöjen kehittämisen perusteisiin, kehitykseen ja nykytilaan.

Lue lisää tai ota yhteyttä avoimeen AMK:hon

Löydät lisätietoa kurkistuskursseista avoimen AMK:n verkkokaupan verkkosivuilta.

Mikäli sinulla on kysyttävää kurkistuskursseille ilmoittautumisesta, ota yhteyttä avoimeen AMK:hon: avoinamk@humak.fi tai +358 29 451 9230 (ma-to klo 13-15).

Kurkistuskurssien mainosbanneri. Kuvituksena graafinen heiluva hahmo.
Klikkaa yllä olevasta bannerista suoraan verkkokauppamme kurkistuskursseille.

Teksti: Anna-Maria Lintunen ja Marika Stam

2024-02-23 13:00:08