Opiskelija lataa Tuudo puhelimeesi!

Banneri, jossa kehoitetaan opiskelijaa lataamaan Tuudo.

Olet ehkä kampuksella törmännyt julisteisiin ja pöytäesitteisiin, jossa sinua kannustetaan lataamaan Tuudo kännykkääsi. Tuudo on opiskelijaviestintään kehitetty kännykkäsovellus, joka tuo opiskelijoille kohdennetut uutiset ja työtilatiedotteet kännykkääsi. Sovellus on käytössä yli 20 korkeakoulussa ja yliopistossa ja nyt otimme sen käyttöön Humakissa.

Lataa Tuudo Apple Storesta tai Google Playsta

Jo yli 220 Humakin opiskelijaa on ottanut “varaslähdön” Tuudoon ja kannustamme sinua tekemään samoin. Lataa Tuudo ilmaiseksi Applen tai Googlen sovelluskaupoista ja valitse korkeakoulusi listasta.

Ensimmäisellä käyttökerralla kirjaudut sisään Humakin tunnuksellasi (ilman @humak.fi:tä) ja salasanallasi ja sen jälkeen kirjautumista ei tarvita. Eli tunnus on sama “kasitunnus”, muotoa sukuet01, jolla kirjaudut esim. Peppi- tai Bb Open LMS –palveluihin. Kun syötät tunnukset oikein, sinun pitäisi päästä Tuudon kotinäkymään. 

Lukkari, kampusten ravintoloiden ruokalistat, aikataulumuutokset

Saat opintojasi koskevat tärkeimmät tiedot kännykkääsi. Tuudo on sovellus, joka tekee opiskelijan arjestasi ja sen hallinnasta helpompaa. Löydät Tuudosta:

  • Humakin yleiset tiedotteet
  • Työtilojesi tiedotteet
  • Aina ajantasaisen lukujärjestyksen
  • Tietoja suorittamastasi kursseista ja opintopistekertymäsi
  • Opiskelijaravintoloiden ruokalistat
  • Julkisen liikenteen aikataulut
  • Pikalinkit opiskelijapalveluihin Humakiss
  • Äkillisistä aikataulumuutoksista

Ladattuasi sovelluksen, käytä ensimmäisellä kirjautumiskerralla Humakin opiskelijatunnuksia tai omia pankkitunnuksiasi. Jatkossa kirjautumisia ei enää tarvita. Tuudon kautta voit ilmoittautua myös kursseillesi ja saat tietoa, jos luentosi on peruttu.

Tuudo muistuttaa sinua push-notifikaatioin aikatauluistasi ja tärkeistä viesteistä – kuten esimerkiksi aikataulumuutoksista. Lataa se siis jo tänään!

Huomaathan, että harjoittelu- ja työpaikat Tuudossa eivät ole samat, joita sinulle on tarjolla Pepin työ-ja harjoittelupaikat osiossa. Pepin paikat on suunnattu nimenomaan Humakin opiskelijoille ja liittyvät suoraan opintoaloihisi. Muistathan tsekata nekin – suora kirjautumislinkki tuohon sessioon löytyy Tuudon työpaikkojenkin alta.

Tuudo on kätevä myös Avoimen AMK:n opiskelijoille

Tuudo sopii myös avoimessa AMK:ssa opiskelevalle. Saat sinne tiedon opintojaksojesi edistymisestä ja myös sinulle kohdennetuista uutisista.

Humakin opiskelija lataa Tuudoa
Tuudo helpottaa opiskelijan arkeasi.