Rehtori Jukka Määtän terveiset yhteishakuun

Valkoinen pilkullinen lintu lentää.

Yhteishaku on nyt käynnissä ja me Humakilla odotamme mielenkiinnolla päätöstäsi hakukohteista. Tietysti haluaisimme nähdä sinut opinnoissamme, mutta jokavuotinen yhteishaku muistuttaa meitä korkeakoulututkinnon tärkeydestä laajemmin.

Ammattikorkeakoulu tarjoaa osaamista työelämään. Opinnot tehdään kiinteässä yhteistyössä työelämän kanssa – jo opiskeluaikana rakennat yhteyksiä tuleviin työnantajiin. Meillä Humakissa on erinomaiset yhteydet työelämään ja olemme tutkitusti Suomen parhaimmistoa opinnäytetyöskentelyssä ja opintojen sisällöissä. Suoritettu korkeakoulututkinto avaa sinulle myös jatkomahdollisuuden maisteriopintoihin joko ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

“Osaaminen on investointi tulevaisuuteesi. Ammattikorkeakoulu-tutkinnolla työllistyt tulevaisuuden ammatteihin."

Meilllä voit opiskella ammatin, jossa tehdään työtä ihmisten kanssa. Meillä on tutkintoja nuorten kanssa tehtävään työhön, järjestötyöhön, työyhteisöjen kehittämiseen, seikkailukasvatukseen, kulttuurituotantoon ja tulkkaukseen.

Hakija: muista siis, että osaaminen on ennen kaikkea investointi tulevaisuuteesi. Tutkinto avaa ovia työelämään ja ammattikorkeakoulututkinnolla työllistyt tulevaisuuden ammatteihin. Koko ammattikorkeakoulukenttä tarjoaa huikeita opiskelumahdollisuuksia sinulle, joka haluat yhdistää käytännön tekemisen ja korkeatasoisen opiskelun.

Jukka Määttä
Rehtori, toimitusjohtaja


Hae yhteishaussa Humakiin

Yhteishaku korkeakouluihin on käynnissä ajalla 13.3.-27.3.2024. Hakulomake täytetään opintopolku.fi -osoitteessa. Haku alkaa 13.3. kello 8.00 ja päättyy 27.3. kello 15.00, jolloin hakulomake tulee olla tallennettuna.

Yhteishaun hakukohteet löytyvät hakuaikana Opintopolku.fi-osoitteesta. Jokaisen hakukohteen yhteydessä on kuvaus opinnoista,  tietoa työllistymisestä sekä tiedot pohjakoulutusvaatimuksesta ja valintatavoista.

Löydät kaikki hakukohteet myös Humakin hakijan oppaasta.

Kuvassa sähköisen hakijan oppaan mainosbanneri, kuvituskuvana nainen reppu selässä

2024-03-18 14:02:41