Avoimen opinnoilla YAMK-opiskelijaksi – Ilmoittaudu Yhteisöpedagogi ylempi AMK tai Kulttuurituottaja ylempi AMK -polkuopintoihin

Ilmoittautuminen keväällä 2023 toteutuviin Yhteisöpedagogi ylempi AMK ja Kulttuurituottaja ylempi AMK -polkuopintoihin on avattu verkkokaupassamme. Ilmoittautuminen on auki 30.12.2022 saakka.

Keltaisella pohjalla musta teksti: Avoimen AMKin polkuopinnoilla YAMK-opiskelijaksi. Yhteisöpedagogi (ylempi AMK) ja Kulttuurituottaja (Ylempi AMK). Ilmoittaudu 30.12.2022 mennessa.

 

Polkuopinnot sopivat tutkinto-opinnoista kiinnostuneille

Polkuopinnot ovat laajuudeltaan Yhteisöpedagogi ylempi AMK -tutkintoon 20 opintopistettä ja Kulttuurituottaja ylempi AMK -tutkintoon 15 opintopistettä. Polkuopinnot sopivat alan tutkinto-opinnoista kiinnostuneille tai niille, jotka haluavat kokeilla sopisivatko ylemmän AMK:n opinnot omaan elämäntilanteeseen. Ne sopivat erityisen hyvin myös yhteyshaussa ilman opiskelupaikkaa jääneille.

Opinnot alkavat tammikuussa 2023 ja ne suoritetaan kevätlukukauden aikana 31.5.2023 mennessä. Opinnot suoritettuasi voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa, mikäli sinulla on lisäksi soveltuva korkeakoulututkinto ja hakukelpoisuuteen vaadittava työkokemus. Opinnot hyväksiluetaan täysimääräisinä, jos tulet myöhemmin valituksi Humakin tutkinto-opiskelijaksi erillis- tai yhteishaussa.

 

Opiskele joustavasti verkossa

Opinnot suoritetaan kokonaan verkko-opintoina. Osan polkuopintoihin kuuluvista opintojaksoista voi suorittaa itsenäisesti omaan tahtiin ja osaan opintojaksoista kuuluu myös vuorovaikutteisia webinaareja eli verkkotapaamisia, ryhmätyöskentelyä ja oppimistehtäviä. Opintojakson suoritustapa sekä mahdolliset aikaan sidotut tapaamiset tai opiskelijalta edellytettävä aiempi osaaminen on kerrottu verkkokaupassa opintojen kuvauksessa.

Polkuopiskelijoille on tarjolla opintojaksojen sisällä tapahtuvan valmennuksen lisäksi ohjausta opintojen suunnitteluun.

 

Hinnat ja ilmoittautuminen

Polkuopintojen hinta on Kulttuurituottaja ylempi AMK -polkuopinnoissa 225 euroa ja Yhteisöpedagogi ylempi AMK -polkuopinnoissa 300 euroa.

Ilmoittautuminen on auki 30.12.2022 saakka. Opiskelupaikkoja polkuopintoihin ei ole rajoitettu. Opintoihin ilmoittaudutaan Humakin avoimen AMK:n verkkokaupassa ilmoittautumisaikana ostamalla ja maksamalla opinnot sekä täyttämällä avoimen AMK:n henkilötietolomake. Ilmoittautumisohjeet löytyvät verkkokaupastamme klikkaamalla tästä.

  • Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kulttuurituottaja ylempi AMK -polkuopintoihin klikkaamalla tästä.
  • Lisätiedot ja ilmoittautuminen Yhteisöpedagogi ylempi AMK -polkuopintoihin klikkaamalla tästä.