Biisisanoittamon “Kuudes aalto” voittajasanoitus julkaistaan Spotifyssa 30.8.

Banneri oranssilla taustalla. Teksit Biisisanoittamo loves Beetles life ja Biisisanoituskilpailu. Kuvassa keskellä liila kovakuoriainen.

Syksyn tullen valittiin jälleen biisisanoittamo-kilpailun parhaat sanoitukset. Voittajasanoitus on myös sävelletty ja se julkaistaan elokuun lopussa. Kilpailun järjesti Humanistinen ammattikorkeakoulu yhteistyössä Metsähallituksen, Beetles LIFE-hankkeen, Natura 2000:n, EU:n LIFE-ohjelman, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen sekä Helsingin yliopiston kanssa. Kilpailun toteuttamiseen on saatu EU LIFE-hankerahaa.

Biisisanoittamon valtakunnallisen sanoituskilpailun voittajan, jyväskyläläisen hyönteistutkijan Atte Komosen, “Kuudes aalto” -sanoituksesta on tehty folk pop kappale.

Voittajakappaleen sanat kertovat Suomen uhanalaisista kuoriaisista. Kappaleen on säveltänyt ja sovittanut muusikko Vesa Ojaniemi ja sen lauloi levylle Tero Pajunen.

Voittaja julkaistaan Spotifyssa ja ensiesitetään Luontolauantai-tapahtumassa

Kappale julkaistaan Spotifyssa 30.8.2020 ja se saa ensiesityksensä 5.9.2020 Metsähallituksen järjestämässä Luontolauantai tapahtumassa Suomen luontokeskus Haltiassa. Tapahtumassa “Kuudes aalto” -kappaleen esittää helsinkiläinen muusikko Jouni Aslak. Tapahtuma on ilmainen.

Lisätietoja tapahtumasta saa facebook-sivustolta osoitteesta: https://www.facebook.com/events/577847116219789

Tule kuuntelemaan voittajasanoituksen ensiesitys Suomen luontokeskus Haltiaan, Nuuksioon 5.9.2020!

Lisää aiheesta löytyy verkkosivuiltamme:

Biisisanoittamon uusi sanoituskilpailu etsii tarinoita Suomen uhanalaisesta luonnosta