Humak on näkyvästi nuorisotyön asialla – Nuori2022-tapahtuma Jyväskylässä 26.-27.4.2022

Pitkähiuksinen piirretty hahmo tanssii hiukset hulmuten. Taustalla on kukkia ja lintuja.

NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Jyväskylän messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa 26.-27.4.2022. Paikalle kokoontuu noin 2000 nuorisoalan ammattilaista, vaikuttajaa ja toimijaa sekä opiskelijoita. Humak on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista ja näytteilleasettaja. Humakin opiskelijat ovat mukana tapahtuma-avustajina.Nuori2022 leveä banneri valtakunnallisista nuorisotyön päivistä.

Valtakunnalliset nuorisotyön päivät (aukeaa ulkoisille sivuille) tarjoaa nuorisoalan ammattilaisille ja vaikuttajille tilaisuuden verkostoitua ja kehittää osaamistaansa. Vuosittain toteutettavan Nuori-tapahtuman järjestää Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry. Paikallisena yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän kaupungin Nuorisopalvelut ja mukana ovat useat yhteistyökumppanit (avautuu ulkoisille sivuille).

Nuorisotyöpäivien tavoite on kehittää nuorisoalan osaamista ja mahdollistaa valtakunnallisesti hyväksi havaittujen toimintamallien leviäminen. Tapahtumassa nostetaan alan arvostusta ja näkyvyyttä sekä tuodaan yhteiskunnalliseen keskusteluun nuorisoalalle keskeiset kysymykset.

Humak näkyy ja kuuluu Nuori2022-tapahtumassa

Humak on nuorisotyöpäivien yhteistyökumppani ja näytteilleasettaja sekä esittelee laajasti toimintaansa ja hankkeita.

– Tapahtuma on Humakille mahdollisuus tuoda esiin omaa toimintaansa. Humakilaisille päivät ovat mahdollisuus tapaamisiin nuorisotyön toimijoiden kanssa, pitkästä aikaa livenä, kertoo yliopettaja Merja Kylmäkoski.

Humakin osastolla (numero 1) pääsee tapaamaan henkilökuntaa, tutustumaan julkaisuihin ja hankkeisiin sekä kysymään opetustarjonnasta.

Nuori2022-päivillä humakilaiset tunnistaa esimerkiksi uunituoreesta Humak-lippiksestä. Myös opiskelijat ovat näkyvästi paikalla.

– Humakin opiskelijoilla on tapahtumassa tärkeä ja näkyvä rooli tapahtuma-avustajina. He toimivat opastajina, tilaemäntinä/-isäntinä, tekniikkavastaavina, pop-vastaavina, Merja kertoo.

Musta Humak-tekstillä oleva lippis. Teksti sijoitettu otsan kohdalle.

Humakin Nuori2022-ohjelma

  • DIGISTI Yhdessä – Nuorisotyöllä hyvinvointia ammatilliselle toiselle asteelle, tiistai klo 10-11 | tila: Kabinetti | Teema: Nuorten hyvinvointi ja identiteetti
  • Diggiloo – Kulttuurista nuorisotyötä nuorilta nuorille, tiistai klo 16.30 -17.30 |tila: Felix
  • Hyvinvointia ja aktiivisuutta, ripaus liikuntaa ja rentoutumista, keskiviikko, klo 9.30 – 12.00 | tila Felix
  • Pelikasvatus nuorisotyössä, keskiviikko klo 11-12 | tila Alvar | Teema: Nuorisotyö nyt ja tulevaisuudessa
  • Nuorisoalan osaamiskeskus Kentauri, keskiviikko klo 11-12 | tila Wivi | Teema: Nuorisotyö nyt ja tulevaisuudessa
  • Sidosryhmätapaaminen, näyttelyosastotapaamiset

Humakin alumnitapaaminen Jyväskylässä 26.4. kello 18

Humak järjestää kaikille alumneilleen alumnitapaamisen Jyväskylässä. Tilaisuus on tarkoitettu Humakista tutkintoon valmistuneille.

Alumnitapaaminen pidetään Sokos Hotel Paviljonki -hotellin ravintolassa, 2. kerros. Osoite on Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä. Paikalle pääsee saapumaan kello 17.30 lähtien, ohjelma alkaa kello 18.00 ja tilaisuus päättyy noin kello 19.30.
Alumni, mikäli et ole vielä ilmoittautunut tilaisuuteen, käy ilmoittautumassa siihen Humakin osastolla Nuori2022-tapahtumassa. Paikkoja on rajoitetusta, tilaisuus on maksuton ja sisältää tarjoilua.

Vaakamuotoinen banneri Humakin alumnitapaamisesta Jyväskylässä. Kuvituksena nauravaiset nainen ja mies sekä kaksi graafista lintukuvaa.

Artikkelivinkki

Nuorisotyölehti: Humak esillä Nuori2022 ja Suomi Areena 14.7. (aukeaa ulkoisille sivuille)