KUTU Talk -verkkotapahtuma pidetään 14.9. ja lipun linjoille ehdit ostaa 10.9. asti

KUTU-talk verkkotapahtuma 14.9.2020. Merkitse tapahtuma kalenteriisi.

Kulttuurialan ammattitapahtuma lähestyy. Osta tikettisi syksyn mielenkiintoisimpaan kulttuurialan tapahtumaan 10.9. mennessä ja tule mukaan!

KUTU Talk  -verkkotapahtuma toteutetaan maanantaina 14.9. Kello 13 – 16. “Ovet” tapahtumaan avataan jo tuntia ennen kello 12, jolloin osallistujat pääsevät tutustumaan 360° virtual tour tekniikalla toteutettuun verkkotapahtumatilaan ja kohtaaman chatin merkeissä.

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 10.9.2020. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse infokirje perjantaina 11.9.2020, jossa ilmoitetaan tarkka aikataulu ja lisätietoja osallistumisen tueksi.

Ilmoittautuminen sisältää katseluoikeuden livelähetykseen 14.9.2020 ja sen tallenteeseen 31.12.2020 saakka, palvelumaksun sekä alv 24%.

KUTU Talk -verkkotapahtuman ilmoittautumishinnat:

  • Ilmoittautuminen 50,00 €
  • Ilmoittautuminen Taku ry:n jäsenille 40,00 €
  • Ilmoittautuminen opiskelijat 25,00 €

OSTA LIPPU TÄSTÄ, linkki events.liveto.io -sivulle

Humak näkyy ja kuuluu KUTU Talkissa

Humak on vahvasti tilaisuudessa mukana yhteistyökumppanina, tarjoten kuvauspaikan (TKI Akseli). Lehtori Sanna Pekkinen on toiminut tapahtuman ohjausryhmässä ja lehtori Pasi Toivonen on yksi puhujista. Lisäksi Humakin opiskelija Bettina Törnvall toimii tapahtumassa tuotantoassistenttina.

Sanna Pekkinen kertoo, että tapahtumassa saadaan käsitys kulttuurialan toimijoiden selviytymisestä korona-aikana. Vinkkejä saadaan myös digialustojen käytöstä.

Kaikkea ei ole kuitenkaan voitu siirtää verkkoon.

– Ala on todella syvässä kriisissä ja monet toimijat ovat oikeasti pulassa. Työntekijöitä on lomautettu ja säästöpaineita tulee olemaan.

KUTU Talk -tapahtuman toivotaan olevan kuitenkin myös voimaannuttava, koska siellä pääsee jakamaan ajatuksia kollegojen kanssa.

– Tapahtumassa saa tietoa eri puolilla Suomea tehdyistä asioista, kuvaa Sanna kulttuurialan ammattitapahtumaa.

Parina nostona ohjelmasta Pekkinen mainitseen, että Marjukka Laurolan puheenvuorossa keskitytään työhyvinvointiin kriisiaikana ja siitä voi saada vinkkejä työssäjaksamiseen. Perttu Pölönen puhuu tulevaisuuden näkymistä ja visioista.

Ohjelma

Taide- ja kulttuurialan tilannekuva koronakriisin keskellä:  Missä ollaan ja mitä tapahtuu luovilla aloilla? Verkostojohtaja Anu-Katriina Perttunen, Creative Finland / johtaja Helen Sildna / Tallinn Music Week

Keskustelua kulttuurialan koronailmiöistä ja digiloikasta kulttuurintuottamisen näkökulmasta. Pelialan läänintaiteilija Jaakko Kemppainen & lehtori Pasi Toivonen, Humanistinen ammattikorkeakoulu

Pessimistit koronakaranteenissa. Puolangan Pessimistit.

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää VOS:sta, mutta et ole uskaltanut koskaan kysyä. Valtiosihteeri Tuomo Puumala, Opetus- ja kulttuuriministeriö

Voimavaroja ja työvälineitä tuottajan työhön koronakriisin keskellä. Luovien alojen työterveyspsykologi, työnohjaaja sekä psyykkinen valmentaja Marjukka Laurola

Kulttuuriala 2020-luvulla – synnyttääkö korona kulttuurin renessanssin? Keksijä, kirjailija, visionääri ja säveltäjä Perttu Pölönen

LUE LISÄÄ seminaarista jyvaskyla.fi -sivuilta

Syksyn yhteishaun eteneminen Kulttuurituottaja (ylempi AMK) -tutkintoon

Tulossa pian! Nuorisotyön Speakers’ Corner tiistaina 26.10. kello 13-15.00 – avoin verkkoseminaari