Järjestö- ja nuorisotyön ammattilainen – kehitä kesällä englannin taitoasi ja tutustu samalla seikkailukasvatukseen!

puhekupla, jossa teksti "in english".

Järjestö- ja nuorisotyön ammattilainen: Tee kesällä oman alasi englannin kielen verkkokurssi (5 op) ja/tai englanninkielinen seikkailukasvatuksen verkkokurssi (5 op). Opinnot ovat kokonaan ajasta ja paikasta riippumattomia.

Kummankin kurssin voi suorittaa vaikkapa laiturinnokassa tai ulkomailla mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Vaikka kurssit tehdään etänä ja omaan tahtiin, ne ovat vuorovaikutteisia: tulet kommunikoimaan kurssien aikana muiden opiskelijoiden kanssa. Molemmat kurssit ovat saaneet erinomaista opiskelijapalautetta.

Tutustu tarjontaan ja osta opinnot verkkokaupastamme

Englanti 5 op (loppukoe) tai Englanti 5 op (ei loppukoetta) on räätälöity nuoriso- ja järjestöalan ammattilaisille.

Toteutusajankohta: 1.6.–31.7.2021
Loppukoe verkossa (sen valinneille): 12.8.2021 klo 8–16

Omaan tahtiin tehtävän englannin kielen opintojakson voi tehdä joko loppukokeella tai ilman. Mikäli päätät tehdä myös loppukokeen, olet sen hyväksytysti suoritettuasi osoittanut ammattikorkealain mukaisen, ammatin harjoittamisen ja ammatillisen kehittymisen kannalta tarpeellisen kielitaidon (1129/2014, 7§) ja saat todistuksen alan kielitaidostasi.

“Have to say, that this is absolutely the best-built course ever! It’s gamified and makes you want to do just one more task. And maybe one more…” (Opiskelijapalaute 2021, Englanti 5 op)

”Mielenkiintoiset, hyvin etenevät ja pedagogisesti kannustavat tehtävät!” (Opiskelijapalaute 2021, Englanti 5 op)

Mikäli haluat laittaa englannin kielen taitosi samantien käyttöön tai olet ilman englannin kurssiakin suvereeni kielenkäyttäjä, voit valita englanninkielisen seikkailukasvatuksen kurssin:

Community Educators as Adventure Education Experts 5 op
Kurssilla kerrytät osaamistasi seikkailukasvatuksen menetelmistä nuorisotyössä ja päivität samalla englannin kielen taitoasi.

Toteutusajankohta: 1.6.–20.8.2021

“The course is rich in content and full of diverse information for people planning a career in community education and outdoor adventure education.” (Opiskelijapalaute 2020, Community Educators as Adventure Education Experts)

“The course was very well structured, there was just enough theory and lots of references!” (Opiskelijapalaute 2020, Community Educators as Adventure Education Experts)

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittaudu kursseille viimeistään 24.5.2021.
Hinta: 75 euroa / 5 op ilman mahdollisia alennuksia

Kurssit ovat osa Humakin yhteisöpedagogikoulutuksen opintoja. Mikäli et ole vielä suorittanut yhteisöpedagogi (AMK) -tutkintoa ja haaveilet tutkinnon suorittamisesta tulevaisuudesta, voit lukea suoritukset hyväksi tutkintoon Humakissa. Jos olet valmistunut Humakista yhteisöpedagogiksi tai suorittanut muun tutkinnon, kurssit kehittävät ammatillista osaamistasi.

Lue uutinen uusista kesäopinnoistamme.

Keltapohjainen avoin AMK yleisbanneri, jossa verkkokaupan osoite, graafinen lintu puhekuplalla.