Opiskele verkossa Humakin avoimessa AMK:ssa

Ikkunan edessä tietokone, kukka ja lamppu, ei ihmistä.

Humakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen myös joustavasti verkossa opiskelemalla. Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella Humanistisen ammattikorkeakoulun AMK-tutkintoihin sisältyviä opintojaksoja iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Huomaathan, että tarjoamme 50 % alennuksen avoimen AMK:n yksittäisistä opintojaksoista työttömille (ml. lomautetut), eläkeläisille, sekä Humakista tutkintoon valmistuneille alumneille.

Tarjoamme kevään ja kesän 2020 aikana useita verkko-opintojaksoja eri aiheista. Lisäsimme myös paikkoja jo täyttyneille opintojaksoille ja avasimme tarjontaan kokonaan uusia verkko-opintojaksoja.

Osalle opintojaksoista voi ilmoittautua mukaan milloin vain ja suorittaa omaan tahtiin kevään ja kesän aikana. Tarjoamme myös useita kesäkuussa alkavia kesäopintojaksoja.

Opetustarjonta joustavaan opintojen aloittamiseen

Käynnissä olevat opintojaksomme, jolle voit tulla mukaan joustavasti ja suorittaa omaan tahtiin:

Kesän 2020 opintojaksot

Kesäkuussa alkavilla opintojaksoillamme voit esimerkiksi opiskella oman taloutesi hallintaa, johtamista ja työyhteisötaitoja, ihmisoikeuksia ja monimuotoisuuden kohtaamista, suomen kieltä ja viestintää sekä kulttuurin rahoitusta ja kulttuuripolitiikkaa. Tutustu koko tarjontaan verkkokaupassamme.

Uusia opintojaksojen kesän 2020 koulutustarjonnassamme:

Tutustu avoimen AMK:n opintojaksoihin koulutuksittain:

Katso koko avoimen AMK:n tarjontamme ja ilmoittaudu verkkokaupassamme.

Ohjeet 50% alennuksen käyttämiseen löydät verkkosivuiltamme.

Syksyn 2020 avoimen AMK:n koulutustarjonta julkaistaan tutustuttavaksi verkkokaupassamme 25.5.2020.

Teksti: Hilla Mäkelä.
Kuvat: Nostokuva by Andrew Neel on Unsplash, pääkuva by Daan Stevens on Unsplash