Projektiosaamista ja talousosaamista työelämän tarpeisiin avoimessa AMKissa

Kiikarit, joiden sisällä on silmät.

Humakin avoimesta ammattikorkeakoulusta löytyy useita jaksoja oman ja eri yhteisöjen talouden hallintaan, rahoitusvaihtoehtoihin perehtymiseen, budjetointiin ja projektien hallintaan. Opinnot suoritetaan verkko-opintoina.

Projektit ja talous 5 op

Projektit ja talous -opintojakso on sinulle, joka kaipaat projektimaista otetta työhösi tai projektinhallinnan perusteiden osaamista. Opit tunnistamaan alasi projektimahdollisuudet ja suunnittelemaan niitä. Aina on tärkeää myös tietää miten laaditaan budjetti, miten taloutta seurataan ja mistä voidaan hankkia projektille rahoitusta.

Opintojakson sisältö

  • Projektisuunnitelma ja -hallinta
  • Projektin talous
  • Projektityö ja -työkalut
  • Projektin viestintä ja vaikuttavuuden arviointi

Kenelle?

Projektit ja talous -opinnot toteutetaan verkossa ja opintokurssi soveltuu parhaiten korkeakouluopiskelijoille tai muille vasta projektitoimintaan perehtyville osallistujille, jotka kykenevät itsenäiseen verkko-opiskeluun. Noin kerran kuukaudessa järjestetään verkkowebinaari, joka pohjautuu monialaiselle yhteistyöskentelylle. Opintojaksolla on mahdollisuus verkostoitua tulevaisuuden tekijöiden kesken.

Ilmoittaudu mukaan

Toteutus on mahdollisuus suorittaa ajalla 1.8.2023- 31.7.2024. Ilmoittaudu viimeistään 24.5.2024. Hinta 75 euroa.

Osta Projektit ja talous -kurssi verkkokaupastamme

Kuvassa vaaka-banneri talous- ja projektiopinnoista avoimessa amkissa. Kuvassa piirroskuva kädestä, joka pitelee kasvia, jossa rahakuvake kukkana.
Humakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa noin 200 erilaista opintokokonaisuutta ja kurssia sekä polkuopintoja. Talous- ja projektiosaamiseen pääsee perehtymåän monilla erilaisilla kursseilla. Tarjolla on opintoja niin yhteisöjen kuin oman talouden hallintaan.

Järjestötoiminta ja talous 5 op, kevät 2024

Järjestötoiminnan ja talouden opinnoissa tavoitteena on oppia tiedostamaan järjestöjen erilaisia yhdistystasoisia ja yhteiskunnallisia tehtäviä sekä niihin liittyvää lainsäädäntöä. Samalla opitaan hahmottamaan järjestöjen toiminnan ja talouden yhteys sekä perehdytään talouden suunnitelmallisuuteen.

Opinnot suorittanut ymmärtää myös hanketoiminnan merkityksen ja järjestöjen palvelutuotannon erityispiirteet.

Toteutus on mahdollisuus suorittaa ajalla 4.1.2024- 19.4.2024. Ilmoittaudu viimeistään 22.12.2023. Hinta 75 euroa.

Osta Järjestötoiminta ja talous -kurssi verkkokaupastamme

Kulttuurituottajan taloussalkku 15 op -osaamiskokonaisuus

Osaamiskokonaisuus sopii erityisesti luovien alojen toimijoille, jotka haluavat päivittää tai vahvistaa talous- ja rahoitusosaamistaan.

Suoritettuaan kokonaisuuden opiskelija ymmärtää luovan talouden merkityksen ja toiminnan luovilla aloilla, kuten kulttuurituotannossa. Opinnot suorittanut tunnistaa luovien alojen ansainta- ja rahoitusmahdollisuudet sekä osaa käyttää niitä. Opintojen jälkeen osaa suunnitella ja toteuttaa tuotteiden ja palveluiden vaatimat rahoitusratkaisut sekä hallitsee taloussuunnittelun ja -seurannan ja tuntee näitä ohjaavat säännöt.

Osaamiskokonaisuus on mahdollisuus suorittaa ajalla 4.9.2023 – 31.12.2023. Ilmoittaudu viimeistään 25.08.2023. Hinta 225 euroa.

Osaamiskokonaisuus muodostuu seuraavista jaksoista:

Osta Kulttuurituottajan taloussalkku -osaamiskokonaisuus verkkokaupastamme

Lue myös:

Tutustu myös kurssiin Henkilökohtaisen talouden hallinta, 5 op

Opi ymmärtämään ja hallitsemaan talouttasi avoimen AMKin kurssilla

Tekstitoimitus: Marika Stam

2023-08-15 00:16:21