Studia 2021 -messut 23.-24.11.2021 Messukeskuksessa Helsingissä – Humak osastolla 4d38

Piirretty hahmo joka keinuu keinussa, joka on kiinnitetty pilveen

Humak osallistuu omalla näyttelyosastolla Studiaan, Suomen suurimpaan opiskelu- ja uratapahtumaan Messukeskuksessa Helsingissä 23.-24.11.2021. Osastollamme 4d38 on tavattavissa koulutuksiemme opiskelijatutoreita ja henkilökuntaamme. Messuilla julkaistaan myös uunituore Hakijan opas. Tervetuloa messuosastollemme!

Tuliterä, ekologisesta materiaalista rakennettu messuosastomme esitellään Studia 2021-messuilla. Samoin julkaisemme aiempaa laajemman, uudistetun Hakijan oppaamme tuleviin opiskelijahakuihin.

Opiskelijakuntamme HUMAKOn opiskelijatutorit ovat paikalla kertomassa opiskelijan arjesta, opiskelukokemuksistaan ja opiskelijaelämästä Humakissa. Hakemisesta ja koulutuksista voit keskustella myös opiskelijahallinnon ja viestinnän asiantuntijoittemme kanssa.

Messuilla saat tietoa myös avoimen ammattikorkeakoulun laajasta tarjonnastamme.

Hakijan opas julkaistaan messuilla

Opinnoista ja hakemisesta kertova Hakijan opas julkaistaan messuilla. Saat painetun oppaan osastoltamme, kampuksiltamme tai voit lukea Hakija oppaan pdf-muodossa verkkosivuiltamme.

Hakija opas sisältää aiempaa enemmän opiskelijoiden, alumnien ja opettajien kommentteja ja kokemuksia Humakista, opinnoista sekä tietoa myös valmistumisen jälkeisistä uramahdollisuuksista.

Sähköisen Hakijan oppaan -sivustomme sisältää painetun oppaan lailla tietoa koulutuksista ja hakemisesta. Lisäksi sinne päivitetään extra-materiaalia Humakista, koulutuksista ja valmistuneiden uratarinoista sekä videoita ja verkkolinkkejä.

Yhteishakuajat ovat luettavissa verkkosivuiltamme.

Opo ja koulutusneuvoja! Tilaa painettuja esittelymateriaaleja ja tilaa opiskelijatutorin vierailulle

Opetus- ja neuvontakäyttöön sekä asiakastarpeiksi voi Humakin painettua esittelymateriaaleja tilata maksutta Subjectaid-tilauspalvelusta (linkki aukeaa ulkoisille sivuille).

Opiskelijatutorimme tekevät esittely- ja markkinointikäyntejä esimerkiksi oppilaitoksiin ja varuskuntiin. Esittelytilaisuus voidaan sopia paikan päälle tai verkkoesittelynä. Tilaa opiskelijatutor vierailulle.

Lue myös: Tietoa Opoille -verkkosivumme

Studian verkkosivuilla ohjeita ja turvallisuustietoa

Lue lisää näytteilleasettajista ja messuista sekä tapahtumaturvallisuudesta Studia 2021 -sivuilta (avautuu ulkoisille sivuille).

Tervetuloa!

Sini-puna-vihreä-valkoinen banneri Studia-messuista.

Teksti: Marika Stam.