Vaikuttava Humak 2023 – Osaamisen ja vaikuttavuuden kehittäminen keskiössä

Humakin vaikuttavuusraportti 2023 esittelee, kuinka korkeakoulu on vahvistanut toimintaansa keskeisillä vahvuusaloillaan: yhteisöjen kehittämisessä, kulttuurituotannossa sekä tulkkauksessa ja kielellisessä saavutettavuudessa. Raportti valottaa lukuisia kehittämis- ja koulutustoiminnan huippuhetkiä, jotka ovat merkittävästi edistäneet ja vahvistaneet Humakin toimialojen osaamista sekä kansallisesti että kansainvälisesti.  

Humakin Vaikuttavuusraportin 2023 lukutietoja: Liikevaihto 16,4m, Henkilöstö 16, kampuksia 6, opiskleijat yli 200, tutkintoa vuodesta 2000 alkaen 6600.

Osaamisen ja vaikuttavuuden kehittäminen keskiössä

Vaikuttava Humak -osio sisältää tekstejä, jotka kertovat Humakin monipuolisesta koulutus- ja tki-toiminnasta. Ne valaisevat, miten olemme edistäneet toimialojemme osaamista ja kehittäneet yhteiskunnallista vuorovaikutusta muun muassa innovatiivisia projekteja toteuttaen. Osio tarjoaa myös esimerkkejä konkreettisista saavutuksista ja yhteistyöstä eri toimialoilla, jotka korostavat Humakin vaikutusta omilla aloillaan, ja osoittavat sen myös ulottuvan perinteisiä toimialarajoja laajemmalle. 

Humak lukuina -osio tarjoaa yksityiskohtaisen katsauksen Humakin olennaisiin tunnuslukuihin ja hanketoimintaan, esitellen osaamiskärkien keskeiset kehittämistoiminnan teemat ja toiminnan maantieteellisen kohdentumisen. Tämä antaa selkeän kuvan siitä, miten Humak jakaa resurssinsa ja missä sen vaikutus on suurin. 

Vaikuttavuusraporttiin pääset tutustumaan tästä.

Linkki: https://vaikuttavuusraportti2023.humak.fi/

Teksti: Mikko Äärynen, kehittämispäällikkö, Humak

2024-04-22 13:28:01