Digivirtaa! -koulutus syksylle starttaa 30.9. – ilmoittautuminen on käynnissä

eskellä töpseli, josta lähtee kaaviomaisesti erilaisia kuvia, jotka kuvaavat digitaalisia tapahtumia.eskellä töpseli, josta lähtee kaaviomaisesti erilaisia kuvia, jotka kuvaavat digitaalisia tapahtumia.

Nuorten virtalähde eli Digivirtaa! -hanke tarjoaa nuorille digitaalisen tapahtumatuotannon koulutusta verkko-oppimisympäristössä. Syksyn Digivirtaa! -koulutus starttaa 30.9 ja loppuu 9.12. Koulutus toteutetaan etäopetuksena, tapaamisia on kaksi kertaa viikossa ja näiden lisäksi on tarjolla valmennusta oman tuotannon toteuttamiseen. Syksyn koulutusjakson ilmoittautuminen on avoinna 10.9. asti.  

Koulutuksen keskiössä ovat oman tuotantoprojektin rakentaminen verkossa sekä perehtyminen digitaalisuuden mahdollisuuksiin tuotannon eri vaiheissa.

Hankekoulutuksen ensisijaisena kohderyhmänä ovat Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueilla asuvat 18–29-vuotiaat nuoret aikuiset, jotka eivät opiskele tai työskentele päätoimisesti. Muutkin voivat osallistua, jos jää vapaita paikkoja. 

Opi tapahtumatuotannosta, projektihallinnosta ja digitaalisuudesta

Koulutuksessa käydään läpi tapahtumatuotannon perusteita, projektinhallintataitoja sekä tutustutaan digitaalisuuden mahdollisuuksiin tuotannoissa. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa osaamismerkkejä. Ennakko-osaamista tapahtumatuotannosta ei tarvita, mutta osallistumiseen tarvitaan tietokone ja nettiyhteys. Koulutus on osallistujille ilmainen. 

Projektin koulutuskokonaisuuksista vastaavat kulttuurituotannon ja digitaalisen tuotannon ammattilaiset. Lisäksi mukana on ammattilaisia antamassa vinkkejä työnhaun avuksi.  

Projektin toteutuksesta vastaa Humanistinen ammattikorkeakoulu. Rahoittajana hankkeessa on Hämeen ELY-keskus, Euroopan sosiaalirahasto (ESR). 

Linkki:https://digivirtaa.humak.fi/

Ilmoittaudu mukaan 10.9. mennessä – koulutus alkaa 30.9.

Syksyn Digivirtaa! -koulutus starttaa 30.9 ja loppuu 9.12.2021.

Koulutus toteutetaan etäopetuksena, tapaamisia on kaksi kertaa viikossa ja näiden lisäksi on tarjolla valmennusta oman tuotannon toteuttamiseen.

Syksyn koulutusjakson ilmoittautuminen on avoinna 10.9. asti.  

Lisätietoa ja ilmoittautumislomake löytyvät osoitteesta https://digivirtaa.humak.fi/

Kysy lisää: digivirtaa@humak.fi 

Projektin esittelyvideo löytyy YouTubesta

 

Lisätietoja hankkeesta: 

Paula Kostia, projektipäällikkö
paula.kostia@humak.fi, 050 435 5308 

Sara Rapo, valmentaja
sara-elina.rapo@humak.fi, 050 473 0531

Logot: Digivirtaa, Humak, ESR ja Vipuvoimaa EU:lta.

Lue verkkosivuiltamme uutinen:

Ei sutta eikä sekundaa, vaan Digivirtaa! – 18-29 -vuotias hae mukaan tuottajavalmennukseen