Humakin alumneille tulossa tilaisuuksia kohtaamiseen, workshopeihin ja hankeyhteistyöhön

Humakin alumnitoiminta on ollut osa ammattikorkeakoulusta valmistuneiden opiskelijoiden toimintaa jo pari vuosikymmentä. Alumnitoiminta on osa ammattikorkeakoulun sidosryhmä- ja ALLU-toimintaa eli alumnitoiminta ja urasuunnittelua Humakissa. Alumnitoimintaa suunnitellaan ja toteutetaan muuan muassa alumnikehittäjäverkostossa.

Humak alumneja ovat kaikki Humakista tutkintoon valmistuneet opiskelijat.

Alumnikehittäjäverkosto on pienempi ryhmä, johon kuuluu niin Humakista valmistuneita kuin korkeakoulun henkilökuntaa, lehtoreita ja viestinnän edustajia.

Humakin alumnitoiminta keskittyy kaikkiin koulutusaloihin. Tapahtumat ja yhteydenpito pyritään pitämään koko Humak-tasoisena. Jokainen koulutus on perustanut myös omat some-alustansa.

Facebookissa omat ryhmät tutkinnoistamme valmistuneille

Kaikille koulutuksille, vahvuusaloille, on olemassa omat Facebook-ryhmänsä.

Yhteisöpedagogien Facebook-alusta on toiminut pisimpään ja jäseniä on kertynyt tasaiseen tahtiin. Tämän kevään aikana omat FB-alustansa ovat saaneet myös tulkit ja kulttuurituottajat.

“Heti ryhmän perustettua siitä tuli suosittu. Oli kiva kesken työpäivän naksutella hyväksymisiä Facebook-ryhmään. Nyt siellä on jo yli 200 jäsentä”, kertoo lehtori Jari Hoffrén.

Vilkas liittymisinto koulutuksen some-perheeseen on ollut myös tulkkikoulutuksessa.

Liity Facebook-ryhmiimme:

  • Humak Yhteisöpedagogi alumnit -sivu tästä.
  • Humak Tulkkialumnit -ryhmän sivu tästä.
  • Humak Kulttuurituottaja-alumnit -ryhmän sivu tästä.

Tilaa Alumni-Uutiskirje

Suunnittelilla ovat webinaari-klubi, alumni-afterwork  ja hanke-speed dating

Kahden vuosikymmenen aikana Humakista on valmistunut yli 3000 yhteisöpedagogia, yli 1300 kulttuurituottajaa, lähes 600 tulkkia ja lukuisia ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneita. Määrä sisältää valtavasti ammattitaitoa, kokemuksia, koulutuspolkuja ja hanketoimintaa.

Alumnikehittäjäverkosto suunnittelee humakilaisten kohtaamispaikkoja, mahdollisuutta kokemusten, oppien ja uratarinoiden jakamiseen. Tarkoitus on yhdistää myös mahdollisia hankekumppaneita ja kuulla mitä alumnit tahoillaan tekevät sekä suunnittelevat.

Alumnitapahtumiin voidaan kutsua mukaan myös entisiä henkilökunnan jäseniä. Kaikkia varmasti kiinnostaa kuulla, mihin elämä on vuosien varrella humakilaisia kuljettanut.

Kiinnostuitko kehittäjäverkostosta?

Mikäli innostuit Humakin alumnikehittäjäverkostosta, ota yhteyttä lehtori sanna.nieminen@humak.fi. Alumnikehittäjäverkosto kokoontuu seuraavan kerran verkkomuotoisesti 9.9. kello 16.30.

Lisää Humakin alumnitoiminnasta löydät Alumnit-verkkosivultamme.

Lisää aiheesta sivuillamme:

Ura- ja alumnitapahtuma Hurrikaani keräsi ennätysyleisön Helsinkiin

Kutsumme alumnejamme mukaan kehittämään alumniverkoston toimintaa