Hae nyt Bachelor of Adventure and Outdoor Education, Yhteisöpedagogi (AMK) tutkinnon englanninkieliseen koulutukseen

Piirretty hahmo lentää ilmapalloilla.

Kevään 2024 ensimmäisessä yhteishaussa voit hakea Humakin englanninkieliseen yhteisöpedagogikoulutukseen, Bachelor of Humanities, Community Educator, Outdoor and Adventure Education -tutkintokoulutukseen. Opiskelijat tuntevat koulutuksen myös sen lyhyemmällä nimellä: Bachelor of Adventure and Outdoor Education. Haku on käynnissä ajalla 3.1.2024 – 17.1.2024 (kello 15:00 asti). Opiskelun kotikampuksemme on Helsinki, mutta opintojen oppimisympäristöinä toimivat myös luontokohteet Suomessa ja Pohjois-Skandinaviassa. Klikkaa alla olevasta bannerista suoraan opintopolun (studyinfo.fi) hakukohteeseen ja täytä hakulomake jo tänään!

Kuva on linkki.

Tammikuun yhteishaku alkaa 3.1. kello 8.00 ja päättyy 17.1.2024 kello 15.00. Hakijan tulee tallentaa hakulomakkeensa ennen hakuajan päättymistä.

Hae liikkuvan ihmisen ammattiin niin sisällöllisesti kuin työmahdollisuuksiltaan

Bachelor of Humanities, Community Educator, Outdoor and Adventure Education -tutkinnon (210 opintopistettä) teoreettinen perusta on käytössä heti opintojen alusta asti, niin käytännön toiminnan kuin erilaisten retkien myötä. Englanninkieliset yhteisöpedagogiopinnot keskittyvät seikkailukasvatukseen. Opintoihin liittyy luokkaopetuksen lisäksi vaeltamista, kajakkimelontaa, kiipeilyä ja köysitoimintaa sekä  seikkailukasvattajan osaamisen kehittämistä maasto-olosuhteissa niin kesällä kuin talvellakin. Pohjoinen, ainutkertainen luonto toimii opiskelijoiden oppimisympäristönä Helsingin kampuksen ja lähialueen luonnon ja kansallispuistojen lisäksi.

Tutustu seikkailukasvatuksen oppimisympäristöihin täällä.

Katso video koulutuksesta

Viime vuonna kuvaajamme kiersi opiskelijoiden mukana erilaisissa oppimisympäristöissä. Katso juuri julkaistu video koulutuksesta ja saat esimakua siitä, mitä koulutus tarjoaa opiskelijalleen.

 

Opinnot edistävät pedagogisia, sosiaalisia, teknisiä ja viestinnällisiä taitoja sekä monikulttuurista osaamista

Opiskelijat oppivat suunnittelemaan, järjestämään, arvioimaan ja toteuttamaan seikkailukasvatuksellisia aktiviteetteja erilaisille kohderyhmille erilaisissa oppimisympäristöissä useat olosuhteet huomioiden.

Opintojen aikana opiskelijat oppivat pedagogisia, sosiaalisia, teknisiä ja ympäristöön ja turvallisuuteen liittyviä taitoja ja heillä on valmiuksia toimia yrittäjinä. Yhteisöpedagogiopinnot antavat opiskelijoille myös riittävät tietotaidot pohjoismaalaisesta hyvinvointimallista, ennaltaehkäisevästä työstä, yhdenvertaisuudesta, monimuotoisuudesta ja yrittäjyydestä.

Ensimmäisen opintovuoden aikana noin kolmasosa opinnoista on oppitunteja, aktiviteetteja ja ammatillisten taitojen harjoittelua, toinen kolmasosa projekti- ja ryhmätyöskentelyä tai itsenäisiä opintoja ja viimeinen kolmasosa harjoittelua eli työelämälähtöistä käytännön koulutusta. Opinnoissa on myös harjoittelujaksoja.

Opinnoissa menestyminen edellyttää riittävää fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä. Opiskelijoiden on kyettävä toimimaan erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa, työskentelemään ryhmissä erilaisten ihmisten kanssa sekä osallistumaan useamman päivän kestäville maastojaksoille. Opiskelijoiden on toimittava vastuullisesti ja turvallisesti.

Ensimmäiset opinnoista valmistuneet yhteisöpedagogit ovat työllistyneet hyvin. Työpaikkoina ovat erityisesti elämys- ja luontomatkailun organisaatiot ja yritykset sekä nuorisotyöalan työpaikat.

Voit tutustua seikkailukasvatuksen opintojen sisältöön tärkemmin täältä.

Kiipeilyharjoittelua kalliolla.
Opiskelijoita kiipeilytunnilla kallioilla.

Opiskelijablogi kertoo opiskeluarjesta ja toimintaympäristöistä

Humakin nykyiset ja edellisten vuosien opiskelijat ovat jakaneet kokemuksiaan Humak Adventure and Outdoor Education -blogissa. Tutustu missä yhteisöpedagogiopiskelijamme seikkailevat kolmen ja puolen vuoden tutkintonsa aikana. Koulutus on aktiivinen myös Instagramissa, jossa julkaistaan ahkerasti kuvia ja tunnelmia opiskelijoiden erilaisista oppimisympäristöistä. Instagramista saat monipuolisen kuvan opintojen sisällöistä ja siitä, missä kaikkialla opiskelijamme oppivat tulevassa ammatissaan tarvitsemiaan taitoja.

Collage of nine images
Löydät koulutuksen Instagram-tilin käyttäjätunnuksella @humak_adventure – seuraa opiskelijoidemme matkaa kohti tutkintoa ja elämyksellistä uraa!

Kevään toinen yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin järjestetään ajalla 13.3.-27.3.2024. Katso Humakin hakukohteet.

Teksti: Marika Stam ja Jarmo Röksä.

Hakulinkki

Nuori nainen hymyilee istuessaan korkean vuoren reunalla Norjan vuoristossa Lofotenilla.
Seikkailukasvatuksen opinnot pitävät sisällään opintoretkiä. Kuva kiipeilymatkalta Norjan Lofooteilta.
2024-01-03 07:59:07