Laumapodi: Korkeakoulun terveiset presidentille

kaksi henkilöä poseeraa vierekkäin: Jukka Määttä ja Jarmo Röksä. Jakson otsikko "Korkeakoulun terveiset presidentille" sekä Humakin logo ja Laumapodi-logo.

Tässä jaksossa Humakin viestintäpäällikkö Jarmo Röksä ja rehtori, toimitusjohtaja Jukka Määttä keskustelevat aiemmissa jaksoissa käsiteltyjä “suuria teemoja”. Mitä näistä teemoista voisimme lähettää terveisinä uudelle, vastavalitulle tasavallan presidentille ja miksi? Miksi hyvinvointi, yhteisöllisyys, osallisuus ja yhdenvertaisuus ovat tärkeitä poliittisissa päätöksissä – vai ovatko?

Vasemmalla Laumapodin logo ja keskellä teksti "Laumapodin uusi jakso on nyt kuunneltavissa!". Oikealla kuva, jossa kaksi henkilöä poseeraa vierekkäin: Jukka Määttä ja Jarmo Röksä. Jakson otsikko "Korkeakoulun terveiset presidentille" sekä Humakin logo ja Laumapodi-logo.

Mitä muita teemoja Laumapodissa nousi esiin ja kuinka ne suhtautuvat korkeakoulun tavoitteisiin ja strategiaan. Jäikö jotain käsittelemättä ja mitä uutta mahdollisesti täytyy huomioida tulevaan, vuonna 2025 käyttöön otettavaan strategiaamme?

Jakso on viimeinen Laumapodi, mutta podcastit jatkuvat Humakissa. Olemme julkaisseet vuosien varrella yli 170 podcastia eri aiheista ja kuratoimme näistä kanaviimme maittavimpia paloja tulevina viikkoina ja kuukausina. Pysy kuulolla.

Lataa jakson Korkeakoulun terveiset presidentille laumapodi tekstivastine Word-tiedostona.

Kuuntele myös aiemmin ilmestyneet Laumapodin jaksot:

Valkoisia piirroshahmoja mustalla taustalla. Valkoinen maaliroiske. Teksti Laumapodi.

Humakin 25-vuotta juhlapodi jatkuu myös vuonna 2024

Laumapodi-podcast alkoi viime vuonna Humakin 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Sarja jatkuu myös vuonna 2024 viiden uuden jakson voimin. Laumapodissa katsastamme Humakin rooliin yhteisöjen rakentajana ja päästämme jaksoissa ääneen omia ja sidosryhmiemme asiantuntijoita. Laumapodi – Näköalapaikalla tulevaisuuteen -sarjassa etsimme ratkaisuja erilaisten yhteisöjen kehittämiseen teemalla “Millaisia ratkaisuja pienellä korkeakoululla on isoihin, pirullisiin ongelmiin?”

Hyvinvoivat yhteisöt tukevat ihmisten hyvinvointia. Pahoinvointi, eriarvoisuus, syrjäytyminen ja synkkä näkemys omasta tulevaisuudesta heikentävät yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

Podcast-jaksoissamme pohditaan , miten yhteiskunta ja lukuisat eri yhteisöt, joihin kuulumme, vaikuttavat hyvinvointiimme. Miten yhteisöjä voidaan kehittää, jotta ne tukevat sekä yksilön hyvinvointia että rakentavat ympärilleen kestävämpää maailmaa? Mitä tarvitaan yhteisöllisyyden vahvistamiseksi, osallisuuden kasvattamiseksi, saavutettavamman yhteiskunnan tai kestävämmän maailman rakentamiseksi?

2024-02-21 08:50:48